Δολοφονία 29χρονου: Στο νοσοκομείο ο πατέρας του, εξιτήριο η μητέρα του – Η κατάσταση των τραυματιών

Με έντονη αδιαθεσία μεταφέθηκε στο Θριάσιο ο πατέρας του αδικοχαμένου Μιχάλη. Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική μετά από έντονη αδιαθεσία και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους.

Χθες το βράδυ πήρε εξιτήριο η μητέρα του 29χρονου από το νοσοκομείο του «Ερυθρού Σταυρού» στην καρδιολογική κλινική του οποίου νοσηλευόταν μετά τη δολοφονία του γιου της.

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας των τριών Ελλήνων που νοσηλεύονται στο ίδιο νοσοκομείο.

Επιπλέον σύμφωνα με ενημέρωση του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός εξιτήριο έλαβε και ο 37χρονος Κροάτης ο οποίο νοσηλευόταν στην  Α’ Χειρουργική Κλινική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει:

  1. Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.
  2. Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.
  3. Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.
  4. Αλλοδαπός υπήκοος (Κροάτης), (37 ετών), της Α’ Χειρουργική Κλινική, ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30, από το νοσοκομείο.
  5. Η μητέρα του θανόντος Κ.Μ., ύστερα από τον πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκλήρωσε χωρίς ευρήματα, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο μας στις 09/08/2023 στις 19:00.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί